Timmerlieden

Produceer jij met jouw technische inzicht houtskeletbouw elementen, maar werk je wel graag warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden? Wij zoeken accurate en handige timmerlieden met kennis van bouwtekeningen en bouwmaterialen. Werk met ons mee aan een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het bouwvraagstuk van de klant. Snel en soepel gerealiseerd, met aandacht voor mens en milieu.

WAT GA JE DOEN

Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het opleveren van volledig ingerichte modules. Op jouw onderdeel in het proces monteer je frames, plaatmaterialen en toebehoren, breng je isolatiemateriaal en folies aan en zaag je uitsparingen uit. Uiteraard controleer je de kwaliteit van je eigen werk, want deze moet goed zijn om de volgende stap in het proces ook weer efficiënt te kunnen laten verlopen.

EEN UNIEK CONCEPT

EN EEN GAVE BAAN

In eigen fabriek vervaardigen wij modulaire, kant-en-klare bouwproducten, waar de opdrachtgever en eindgebruiker écht mee geholpen zijn. Want modulair bouwen betekent een kortere bouwtijd, een verhoogde efficiency en een constante kwaliteit.

Door hoogstaande systemen te leveren en onszelf steeds te verbeteren en vernieuwen, realiseren wij onderscheidende projecten waar wij echt trots op zijn. Van badkamers met luxe wandbekleding, tot klimaat neutrale appartementen en hotels met meer dan twintig verdiepingen. Met als grootste winst voor de klant: het resultaat in één keer goed! Een goede samenwerking – met klant en collega – is daarbij de sleutel tot succes.

Wat mag je bij Ursem verwachten?

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en 8,33% vakantietoeslag
  • 46 vakantiedagen
  • Positieve en open werksfeer
  • Groeien als mens en professional
  • Waardering voor jouw talenten
  • Enthousiaste en deskundige collega’s
  • Innovatieve producten en bouwsystemen waar je trots op kunt zijn

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst. Jij ook?

Lijkt het je wat om deel uit te maken van ons team? Je bent van harte welkom om ons bedrijf met eigen ogen te zien.

Mail je sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@ursem.nl en wij laten snel wat van ons horen.