Over Ursem

Ursem Modulaire Bouwsystemen is opgericht vanuit de visie: traditionele bouw wordt ingehaald door industriële bouwmethoden waarbij de bouwkosten laag zijn en kwaliteit hoog blijft.

Dankzij de betrokkenheid van onze aandeelhouders, Heddes Bouw & Ontwikkeling (namens Ballast-Nedam) en installatiebedrijf Schouten Techniek is het productenpakket verbreed en worden installaties en bouwelementen integraal ontworpen. Ursem is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest geavanceerde modulaire systeemleveranciers van Europa.

Het nieuwe bouwen

Ursem Modulaire Bouwsystemen is koploper in de wereld van het nieuwe bouwen. Het bouwsysteem is de afgelopen decennia continu doorontwikkeld en geperfectioneerd samen met opdrachtgevers, bouw- en installatiepartners, architecten en adviseurs. Het nieuwe bouwen is steeds vaker het alternatief voor traditioneel bouwen.

Onze producten worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd en op locatie eenvoudig en snel gemonteerd. Naast verhoogde efficiency, een kortere bouwtijd en constante kwaliteit levert deze manier van bouwen winst op het gebied van duurzaamheid.

Team Modulair

Team Modulair is een samenwerking tussen Ursem Modulaire Bouwsystemen, Heddes Bouw & Ontwikkeling en Schouten Techniek.  Met een integrale benadering bieden wij een passende gebouwoplossing voor vraagstukken van opdrachtgevers.

Projecten die worden uitgevoerd door Team Modulair worden gekenmerkt door een perfecte beheersing van het bouwproces. Door een integrale aanpak zijn er minder risico’s en kan er in twee gelijktijdige bouwstromen worden gewerkt: in de fabriek van Ursem en op de bouwplaats.