Over Ursem

Ursem is de meest geavanceerde modulaire producent van Europa. Wij maken op industriële wijze kant-en-klare bouwproducten die we in de vorm van appartementen, hotelkamers en badkamers aanbieden op de markt als vooruitstrevende en hoogkwalitatieve oplossing voor het bouwvraagstuk van de opdrachtgever.

Het nieuwe bouwen

Ursem Modulaire Bouwsystemen is koploper in de wereld van het nieuwe bouwen. Het bouwsysteem is de afgelopen decennia continu doorontwikkeld en geperfectioneerd samen met onze opdrachtgevers, bouw- en installatiepartners, architecten en adviseurs. Het nieuwe bouwen is steeds vaker het alternatief voor traditioneel bouwen.

Onze producten worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd en op locatie eenvoudig en snel gemonteerd. Naast verhoogde efficiency, een kortere bouwtijd en constante kwaliteit levert deze manier van bouwen winst op het gebied van duurzaamheid.

Team Modulair

Team Modulair is een samenwerking tussen Ursem Modulaire Bouwsystemen, Heddes Bouw & Ontwikkeling en Schouten Techniek.  Met een integrale benadering bieden wij een passende gebouwoplossing voor vraagstukken van opdrachtgevers.

Projecten die worden uitgevoerd door Team Modulair worden gekenmerkt door een perfecte beheersing van het bouwproces. Door een integrale aanpak zijn er minder risico’s en kan er in twee gelijktijdige bouwstromen worden gewerkt: in de fabriek van Ursem en op de bouwplaats.