Werken bij Ursem

‘Bouwen is samenwerken’ luidt onze overtuiging en dat herken je in onze werkmentaliteit. Wij werken intern samen in een collegiale en familiaire sfeer. Onze houding is gebaseerd op realisme, toegankelijkheid en drang naar vernieuwing.

Leerbedrijf

Wij zorgen goed voor onze medewerkers en stellen tegelijk hoge eisen aan hun vakkundigheid. Zo bereiken wij de hoge kwaliteit die wij willen leveren. Om onze hoge kwaliteit voor de toekomst te waarborgen, hebben wij goed opgeleide vakmensen nodig. Wij hechten grote waarde aan het opleiden van nieuwe vakmensen. Door zelf leerbedrijf te zijn, maken wij al vroeg kennis met vakmensen van de toekomst.

Openstaande vacatures

Hieronder vind je alle openstaande vacatures.

MACHINE OPERATOR
Wil jij graag de machines het zware werk laten doen?

Klik hier!

TIMMERLIEDEN
Hou jij van timmeren, maar liever niet meer in de hitte, kou of regen? Bij ons is het altijd droog en aangenaam!

Klik hier!

 

Open sollicitatie
Ben je een gemotiveerde aanpakker en wil je in een hecht team bijdragen aan onze duurzame manier van bouwen? Een open sollicitatie sturen kan altijd.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar personeelszaken@ursem.nl en we laten snel wat van ons horen.

 

 

 

Vacatures installatietechniek

Wil je graag werken in de installatietechniek in onze fabriek, kijk dan voor vacatures bij onze partner Schouten Techniek.

Klik hier!

Staat er momenteel op onze website geen vacature die bij jou past?

Gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke bedrijven uit de regio op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij zijn partner van De Talentpool Westfriesland; hier worden werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact gebracht. Wil jij de bedrijven laten zien dat jij beschikbaar bent? Meld je dan nu aan!