Werken bij Ursem

‘Bouwen is samenwerken’ luidt onze overtuiging en dat herken je in onze werkmentaliteit. Wij werken intern samen in een collegiale en familiaire sfeer. Onze houding is gebaseerd op realisme, toegankelijkheid en drang naar vernieuwing.

Leerbedrijf

Wij zorgen goed voor onze medewerkers en stellen tegelijk hoge eisen aan hun vakkundigheid. Zo bereiken wij de hoge kwaliteit die wij willen leveren. Om onze hoge kwaliteit voor de toekomst te waarborgen, hebben wij goed opgeleide vakmensen nodig. Wij hechten grote waarde aan het opleiden van nieuwe vakmensen. Door zelf leerbedrijf te zijn, maken wij al vroeg kennis met vakmensen van de toekomst.

Openstaande vacatures

Hieronder vind je alle openstaande vacatures.

 

ASSEMBLAGEMEDEWERKER
Ben je een gemotiveerde aanpakker? Voer je graag fysiek technisch werk uit, maar werk je wel graag warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden? Klik hier!

Logistiek medewerker Buitenterrein
Wij zoeken een Logistiek medewerker. Werk met ons mee aan een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het bouwvraagstuk van de klant.
Klik hier!

MACHINE OPERATOR
Met behulp van diverse machines hout- en plaatmateriaal bewerken en houtskeletbouw elementen produceren, maar wel warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden? Klik hier!

PRODUCTIEMEDEWERKER
Produceer jij met jouw technische inzicht houtskeletbouw elementen, maar werk je wel graag warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden?  Klik hier!

Open sollicitatie
Ben je een gemotiveerde aanpakker en wil je in een hecht team bijdragen aan onze duurzame manier van bouwen? Een open sollicitatie sturen kan altijd.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar saskia.kraakman@ursem.nl en we laten snel wat van ons horen.
Heb je vragen? Stel ze gerust aan Saskia via telefoonnummer 06-13500775.

Staat er momenteel op onze website geen vacature die bij jou past?

Gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke bedrijven uit de regio op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij zijn partner van De Talentpool Westfriesland; hier worden werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact gebracht. Wil jij de bedrijven laten zien dat jij beschikbaar bent? Meld je dan nu aan!