Werken bij Ursem

‘Bouwen is samenwerken’ luidt onze overtuiging en dat herken je in onze werkmentaliteit. Wij werken intern samen in een collegiale en familiaire sfeer. Onze houding is gebaseerd op realisme, toegankelijkheid en drang naar vernieuwing.

Leerbedrijf

Wij zorgen goed voor onze medewerkers en stellen tegelijk hoge eisen aan hun vakkundigheid. Zo bereiken wij de hoge kwaliteit die wij willen leveren. Om onze hoge kwaliteit voor de toekomst te waarborgen, hebben wij goed opgeleide vakmensen nodig. Wij hechten grote waarde aan het opleiden van nieuwe vakmensen. Door zelf leerbedrijf te zijn, maken wij al vroeg kennis met vakmensen van de toekomst.

Openstaande vacatures

klik op de functietitel voor meer informatie

 

 

TEAMLEIDER PRODUCTIE
Zorg jij met jouw leidinggevende capaciteiten voor efficiënte uitvoering van de activiteiten op de productieafdeling? Dan zoeken wij jou!

MACHINE OPERATOR
Met behulp van diverse machines hout- en plaatmateriaal bewerken en houtskeletbouw elementen produceren, maar wel warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden?

ASSEMBLAGEMEDEWERKER
Ben je een gemotiveerde aanpakker? Voer je graag fysiek technisch werk uit, maar werk je wel graag warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden?

PRODUCTIEMEDEWERKER
Produceer jij met jouw technische inzicht houtskeletbouw elementen, maar werk je wel graag warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden?

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst.

Jij ook?

Wil je wel eens met eigen ogen zien hoe onze productieomgeving er uit ziet? Kom gerust een keer kijken.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Mail je sollicitatiebrief met C.V. ter attentie van Saskia Kraakman naar onderstaand adres. Heb je vragen? Stel ze gerust.

T: +31 (0)6 13 50 07 75
E: saskia.kraakman@ursem.nl