Werken bij Ursem

‘Bouwen is samenwerken’ luidt onze overtuiging en dat herken je in onze werkmentaliteit. Wij werken intern samen in een collegiale en familiaire sfeer. Onze houding is gebaseerd op realisme, toegankelijkheid en drang naar vernieuwing.

Leerbedrijf

Wij zorgen goed voor onze medewerkers en stellen tegelijk hoge eisen aan hun vakkundigheid. Zo bereiken wij de hoge kwaliteit die wij willen leveren. Om onze hoge kwaliteit voor de toekomst te waarborgen, hebben wij goed opgeleide vakmensen nodig. Wij hechten grote waarde aan het opleiden van nieuwe vakmensen. Door zelf leerbedrijf te zijn, maken wij al vroeg kennis met vakmensen van de toekomst.

Openstaande vacatures

klik op de functietitel voor meer informatie

 

ASSEMBLAGE MEDEWERKER 
Ben je een gemotiveerde aanpakker? Voer je graag fysiek technisch werk uit en heb je kennis van bouwmaterialen en het lezen van bouwtekeningen? Dan zoeken wij jou!

TEAMLEIDER PRODUCTIE
Zorg jij met jouw leidinggevende capaciteiten voor efficiënte uitvoering van de activiteiten op de productieafdeling? Dan zoeken wij jou!

 

Interesse gewekt?

Solliciteer direct

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken?

Mail je sollicitatiebrief met C.V. ter attentie van Saskia Kraakman naar onderstaand adres. Uiteraard kun je ook via de onderstaande kanalen je vragen kwijt omtrent de vacature en sollicitatieprocedure.

T: +31 (0)229 507 200
E: saskia.kraakman@ursem.nl