202 hotelkamers

YOTEL Amsterdam

Amsterdam Noord

Projectgegevens
OpdrachtgeverHeddes Bouw & Ontwikkeling
OntwikkelaarBeing Development
ArchitectStudioninedots
Aannemer(s)Ursem Modulaire Bouwsystemen, Schouten Techniek
GebruikerYOTEL
LocatieAmsterdam Noord
BouwsysteemInterne Draagconstructie Beton (IDB)
Type gebouwHotel
Aantal modules226
Productiesnelheid3 modules per dag
Jaar2018-2019
CertificaatBREEAM Excellent
Dit project is gerealiseerd. Bekijk de project pagina voor meer informatie.
Bekijk dit project
2019

Onlangs is Yotel Amsterdam op feestelijke wijze geopend. Het resultaat mag er zijn en wij zijn trots op het feit dat wij de modules voor dit innovatieve en duurzame hotel geproduceerd hebben.

De locatiewerkzaamheden bevinden zich inmiddels in een vergevorderd stadium. Men is druk bezig met de afbouw en ook het terrein krijgt al aardig vorm. Oplevering voor de bouwvak is nog steeds reëel.

De werkzaamheden op projectlocatie van YOTEL Amsterdam zijn in volle gang. Na het plaatsen van onze modules zijn deze installatietechnisch aan elkaar gekoppeld.

Tevens zijn onlangs de vloeren van onze modules op locatie afgewerkt. Uiteraard kunnen wij de modules afleveren inclusief afwerkvloer maar omdat de keuze voor afwerking ten tijde van produceren niet bekend was, zijn de modules zonder afwerkvloer geleverd.

Vanaf volgende week start de oplevering van onze modules, waarna men begint met het inrichten van de modules. Onlangs zijn twee hotelkamers, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, als proef volledig ingericht.

2018

In slechts 3 weken tijd zijn al 134 modules op locatie afgeleverd en geplaatst en is men vanochtend begonnen met de opbouw van de 4e verdieping!

Onze modules zijn op ons High-end productie platform al voorzien van afwerking, badkamer en installaties van en door Schouten Techniek BV. Op locatie worden de 226 modules in slechts 33 dagen door Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. gestapeld tot een gebouw van maar liefst 8 verdiepingen hoog. 

Bekijk de actuele voortgang op locatie via de volgende link: www.yotel.timeboxview.com

# YOTEL Amsterdam # Team Modulair # hoogwaardige modules # just-in-time levering # efficiënte bouwplaats #