46 appartementen

Regioplein Schagen

Schagen

Projectgegevens
OpdrachtgeverWooncompagnie
ArchitectTeam Modulair
Aannemer(s)Heddes Bouw & Ontwikkeling, Ursem Modulaire Bouwsystemen, Schouten Techniek,
LocatieSchagen
BouwsysteemInterne Draagconstructie Staal (IDS)
Type gebouwAppartementencomplex
Aantal modules104
Productiesnelheid3 per dag
Jaar2019 - 2020
Dit project is gerealiseerd. Bekijk de project pagina voor meer informatie.
Bekijk dit project
2020

PROJECTUPDATE – In week 47 hebben wij het project Regioplein Schagen opgeleverd aan een zeer tevreden opdrachtgever, Wooncompagnie. Ondanks de vele belangstelling kon slechts een selecte groep blij gemaakt worden met een nieuw appartement. Wij wensen alle bewoners heel veel woonplezier toe.

PROJECTUPDATE – Vandaag heeft minister Hugo de Jonge een bezoek gebracht aan ons project Regioplein te Schagen.

PROJECTUPDATE – In de afgelopen twee weken is het galerijgebouw van project Regioplein Schagen volledig opgebouwd. In de aankomende weken volgt het corridorgebouw.

2019

PROJECTUPDATE – Vandaag vond op feestelijke wijze de start van project Regioplein Schagen plaats. Onder het toeziend oog van onze directeur werd door Jelle Beemsterboer (wethouder Gemeente Schagen) en Stefan van Schaik (directeur-bestuurder WoonCompagnie) het lint doorgeknipt en de laatste bewerking aan het eerste element verricht.

Wij danken onze opdrachtgever WoonCompagnie maar ook de gemeente Schagen voor hun vertrouwen en maken er samen met onze partners Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. en Schouten Techniek BV een mooi project van.

PROJECTUPDATE – Wij zijn momenteel druk bezig met het vormgeven van een project welke na Belle-Vue Delftlanden en Migrantenhotel Zaandam bij ons in productie gaat. Meer informatie volgt binnenkort.