20 NoM-woningen

Belle-Vue Delftlanden

Emmen

Projectgegevens
OpdrachtgeverBelle-Vue Wonen
Aannemer(s)Ursem Modulaire Bouwsystemen, Schouten Techniek
LocatieEmmen
BouwsysteemInterne Draagconstructie Hout (IDH)
Type gebouwGrondgebonden woningen
Aantal modules40
Productiesnelheid7 per week
Jaar2019
CertificaatNul-op-de-meter

 

 

Dit project is gerealiseerd.
2019

Als alternatief voor traditioneel wandtegelwerk hebben we gekozen voor Fibo Trespo. Het materiaal is inmiddels in de eerste modules toegepast en het resultaat mag er zijn!

Inmiddels zijn wij ook gestart met het assembleren van de modules. De elementen worden op de door ons gestorte vloeren geplaatst waarna de modules zo compleet als mogelijk worden afgewerkt voordat ze de fabriek verlaten.

De eerste HSB elementen voor project Belle-Vue Delftlanden lopen bij ons over de verschillende productielijnen. Vanaf volgende week start de assemblage van de modules. De vloeren liggen al klaar op onze platforms, samen met de plattegrond van de module waar de vloer onderdeel van is.

Een primeur! Na jarenlang vloeren te hebben ingekocht storten wij voor Belle-Vue Emmen de vloeren weer zelf! Doordat wij de kennis nog in huis hebben verloopt het proces soepel en hebben de vloeren het gewenste resultaat.

Zodra de vloeren gestort zijn zullen de mallen op onze platforms ruimte maken voor de elementopbouw en assemblage van de modules.

De productievoorbereidingen voor de 20 NoM-woningen zijn in volle gang. Vanaf volgende week storten wij zelf de betonvloeren voor de in totaal 40 modules.