Werkvoorbereider BIM

Word jij ook enthousiast van de vernieuwende Prefab Modulaire Industrie en krijg je energie het voorbereiden van projecten van A t/m Z? Solliciteer dan op onze vacature voor Werkvoorbereider BIM voor 36 tot 40 uur per week. Werk ook met ons mee aan een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het bouwvraagstuk van de klant. Snel en soepel gerealiseerd, met aandacht voor mens en milieu.

Een dag als Werkvoorbereider BIM

bij Ursem Modulaire Bouwsystemen

Bij de dagstart met het team bespreken jullie de voortgang van de lopende projecten en de planning van de aanstaande projecten. Jij weet dat een bepaald type isolatiemateriaal moeilijk leverbaar is, dus je adviseert om te kijken of een ander type ook bruikbaar is. Jij bent geen onbekende in de bouwwereld, dus gelukkig weet jij precies welke bouwmaterialen je waar kunt vinden. Je vraagt een aantal offertes aan, plaatst een bestelling, controleert in het BIM-model de kozijnen en maakt een uittrekstaat. Vervolgens geniet je van een gezellige lunch met je collega’s. Mooi dat er ondanks de drukte tijd is voor een lolletje en een persoonlijk gesprek.

Na de lunch, maak je een leverschema in overeenstemming met de eisen van de opdrachtgever en je verwerkt een inkooporder. Verder signaleer je een meerwerkopgave en je werkt deze uit ter bespreking met je leidinggevende. Hierna evalueer je met je collega’s de bedrijfsbureauactiviteiten met betrekking tot een reeds afgerond project, zodat jullie doelgerichte verbetermaatregelen kunnen opstellen. Het principe van continue verbetering wordt erg gestimuleerd en daar maar jij dankbaar gebruik van. Je gaat nog even de werkvloer op, omdat je met eigen ogen wilt zien welke mooie producten er worden gemaakt. Daar word je toch trots van?! Je collega heeft gevraagd of je wilt helpen bij een technisch uitwerking in 3D/BIM (Vertex BD). Je voelt controle over je werk, dus dat doe je graag! Dan kunnen jullie tenminste einde dag allebei met een goed gevoel richting huis. Fijn om eigen verantwoordelijkheid te hebben en toch zo lekker samen te werken!

Een uniek concept

en een gave baan

In eigen fabriek vervaardigen wij modulaire, kant-en-klare bouwproducten, waar de opdrachtgever en eindgebruiker écht mee geholpen zijn. Want modulair bouwen betekent een kortere bouwtijd, een verhoogde efficiency en een constante kwaliteit. Door hoogstaande systemen te leveren en onszelf steeds te verbeteren en vernieuwen, realiseren wij onderscheidende projecten waar wij echt trots op zijn. Van badkamers met luxe wandbekleding, tot klimaatneutrale appartementen en hotels met meer dan twintig verdiepingen. Met als grootste winst voor de klant: het resultaat in één keer goed! Een goede samenwerking – met klant en collega – is daarbij de sleutel tot succes.

Wat mag je bij Ursem verwachten?

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en 8,25% vakantietoeslag
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Positieve en open werksfeer
  • Groeien als mens en professional
  • Waardering voor jouw talenten
  • Enthousiaste en deskundige collega’s
  • Innovatieve producten en bouwsystemen waar je trots op kunt zijn

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst. Jij ook?

Met jouw kennis van bouwen dankzij je opleiding bouwkunde en je werkervaring, jouw ervaring met 3D modelleren/clashen en jouw planmatige en accurate aanpak, ben je van harte welkom om ons bedrijf met eigen ogen te zien.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar saskia.kraakman@ursem.nl. We laten snel wat van ons horen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Saskia via telefoonnummer 06-13500775.