Teamleider productie

Verschillende projecten, wel altijd dezelfde locatie. Een volledige bouw begeleiden, maar dan binnen. Lijkt jou dit wel wat? Wij hebben een gave vacature voor een leidinggevende met een bouwkundige achtergrond die bij ons aan de slag wil als TEAMLEIDER PRODUCTIE. Werk ook met ons mee aan een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het bouwvraagstuk van de klant. Snel en soepel gerealiseerd, met aandacht voor mens en milieu.

 

EEN DAG ALS TEAMLEIDER

 BIJ URSEM MODULAIRE BOUWSYSTEMEN

Een dag als Teamleider productie bij Ursem Modulaire Bouwsystemen

Rond 6.45 uur kom je aan bij onze productielocatie in Wognum. Je neemt een kop koffie en je bent klaar om de werkdag samen met je team op de starten. Jouw planning kent weinig verrassingen; bij elk project weet jij hoeveel modules je per dag moet opleveren. Het is elke dag weer de kunst om onder tijdsdruk de juiste hoeveelheid kwalitatief werk te verzetten. Jouw team bestaat uit een basis van vaste collega’s, aangevuld met vaklieden die op flexibele basis aanwezig zijn, óf werken voor onze partners en onderaannemers. Jij zal er dus kort op moeten zitten, knelpunten tijdig signaleren en waar nodig instructies geven, zodat onze carrousel in het juiste tempo kan blijven draaien.

Jij werkt aan een goed georganiseerde en veilige werkomgeving. Jij herkent uitdagingen en obstakels en voelt goed aan wanneer iemand jouw ondersteuning nodig heeft. Je bent communicatief sterk en weet jouw teamleden al snel op hun kwaliteiten en vaardigheden in te delen. Ondanks dat iedereen met zijn eigen werkzaamheden en deel van het proces bezig is weet jij er een hecht team van te smeden.

Nog even kort samengevat, jij:

 • plant en organiseert de werkzaamheden en de medewerkers op de afdeling
 • controleert de werkzaamheden van onderaannemers
 • bewaakt de voortgang, kwaliteit en kosten
 • ziet toe op de naleving van de kwaliteitseisen, arbo, milieu en veiligheid
 • begeleidt, beoordeelt en motiveert medewerkers

Aan het einde van de dag ruimen jullie de productieomgeving op en zorg je ervoor dat je de volgende dag weer lekker van start kan. Je sluit de dag gezamenlijk af en om 16.00 uur zit jouw werkdag erop en ga jij met een lekker gevoel weer naar huis!

UIT WELKE MODULES IS JOUW PROFIEL OPGEBOUWD?

Waarschijnlijk werk jij nu als uitvoerder of assistent uitvoerder buiten op de bouw. Je begeleidt bouwprojecten en ziet toe op de planning en kwaliteit van de projecten, maar ergens ben je het wel zat dat er elke dag weer gedoe is. Het loopt zelden een keer zoals jij het zou willen, doordat werkzaamheden uitlopen, er niet goed onderling gecommuniceerd wordt of slecht weer het werk beïnvloedt. Daar heb je bij ons gelukkig geen last van!

 

Wat heb jij nog meer in huis?

 • Een afgeronde bouwkundige opleiding
 • Mbo-niveau 4 of hbo werk- en denkniveau
 • Kennis van bouwmaterialen en kunt bouwtekeningen lezen
 • Een motiverende stijl van leiding geven

EEN UNIEK CONCEPT

EN EEN GAVE BAAN

In eigen fabriek vervaardigen wij modulaire, kant-en-klare bouwproducten, waar de opdrachtgever en eindgebruiker écht mee geholpen zijn. Want modulair bouwen betekent een kortere bouwtijd, een verhoogde efficiency en een constante kwaliteit. Door hoogstaande systemen te leveren en onszelf steeds te verbeteren en vernieuwen, realiseren wij onderscheidende projecten waar wij echt trots op zijn. Van badkamers met luxe wandbekleding, tot klimaatneutrale appartementen en hotels met meer dan twintig verdiepingen. Met als grootste winst voor de klant: het resultaat in één keer goed! Een goede samenwerking – met klant en collega – is daarbij de sleutel tot succes.

 

Wat mag je bij Ursem verwachten?

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en 8,25% vakantietoeslag
 • Vaste overdekte werklocatie en vaste werktijden
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Positieve en open werksfeer
 • Groeien als mens en professional
 • Waardering voor jouw talenten
 • Enthousiaste en deskundige collega’s
 • Innovatieve producten en bouwsystemen waar je trots op kunt zijn

WIJ ZIJN UNIEK IN DE MARKT EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST. JIJ OOK?

Lijkt het je wat om als Teamleider productie deel uit te maken van ons team? Je bent van harte welkom om onze productieomgeving met eigen ogen te zien.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar saskia.kraakman@ursem.nl en we laten snel wat van ons horen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Saskia via telefoonnummer 06-13500775.