Teamleider productie

Verschillende projecten, wel altijd dezelfde locatie. Een volledige bouw begeleiden, maar dan binnen. Lijkt jou dit wel wat? Wij hebben een gave vacature voor een uitvoerder of leidinggevende met een bouwkundige achtergrond die bij ons als teamleider aan de slag wil met onze toekomstbestendige vorm van bouwen!

EEN DAG ALS TEAMLEIDER

 BIJ URSEM MODULAIRE BOUWSYSTEMEN

Rond 6.45 uur kom je aan bij onze productielocatie in Wognum. Je neemt een kop koffie en je bent klaar om de werkdag samen met jouw assemblageteam op de starten. Jouw team bestaat uit ongeveer 25 vaklieden, elk met hun eigen vakgebied. Timmerlieden, kozijnstellers, tegelzetters, stukadoors, glaszetters en behangers. Met zijn allen zijn jullie verantwoordelijk voor het opleveren van volledig ingerichte modulaire units.

Jouw planning kent weinig verrassingen, bij elk project weet jij hoeveel modules je per dag moet opleveren. Het is elke dag weer de kunst om onder tijdsdruk de juiste hoeveelheid kwalitatief werk te verzetten. Jouw team bestaat uit een basis van vaste collega’s, aangevuld met vaklieden die op flexibele basis aanwezig zijn, óf werken voor onze partners en onderaannemers. Jij zal er dus kort op moeten zitten, knelpunten tijdig signaleren en waar nodig instructies geven, zodat onze carrousel in het juiste tempo kan blijven draaien.

Jij werkt zelf niet mee, je bent geen meewerkend voorman. Jij werkt aan een goed georganiseerde en veilige werkomgeving. Jij herkent uitdagingen en obstakels en voelt goed aan wanneer iemand jouw ondersteuning nodig heeft. Je bent communicatief sterk en weet jouw teamleden al snel op hun kwaliteiten en vaardigheden in te delen. Ondanks dat iedereen met zijn eigen werkzaamheden en deel van het proces bezig is weet jij er een hecht team van te smeden. Een verhoogde efficiency, een kortere bouwtijd en een constante kwaliteit. Samen met ons draag jij bij aan onze duurzame manier van bouwen.

 

Nog even kort samengevat, jij:

 • plant en organiseert de werkzaamheden en de medewerkers op de assemblage afdeling
 • controleert de werkzaamheden van onderaannemers
 • bewaakt de voortgang, kwaliteit en kosten
 • accordeert de opleverstaat en je geeft het product vrij voor levering
 • ziet toe op de naleving van de kwaliteitseisen, Arbo, milieu en veiligheid
 • begeleidt, beoordeelt en motiveert medewerkers

 

Aan het einde van de dag ruimen jullie de productieomgeving op en zorg je ervoor dat je de volgende dag weer lekker van start kan. Je sluit de dag gezamenlijk af en om 16.00 uur zit jouw werkdag erop en ga jij met een lekker gevoel weer naar huis!

 

 

UIT WELKE MODULES IS JOUW PROFIEL OPGEBOUWD?

Waarschijnlijk werk jij nu als uitvoerder of assistent uitvoerder buiten op de bouw. Je begeleidt bouwprojecten en ziet toe op de planning en kwaliteit van de projecten, maar ergens ben je het wel zat dat er elke dag weer gedoe is. Het loopt zelden een keer zoals jij het zou willen, doordat werkzaamheden uitlopen, er onvoldoende materiaal aanwezig is, er niet goed onderling gecommuniceerd wordt of slechte weer het werk beïnvloedt. Daar heb je bij ons gelukkig helemaal geen last van!

 

Wat heb jij nog meer in huis?

 • Een afgeronde bouwkundige opleiding
 • Mbo-niveau 4 of hbo werk- en denkniveau
 • Kennis van bouwmaterialen en kunt bouwtekeningen lezen
 • Een motiverende stijl van leiding geven

 

Voldoe jij aan dit profiel en wil je wel eens met eigen ogen zien hoe onze productieomgeving er uit ziet? Kom gerust een keer kijken!

EEN UNIEK CONCEPT

EN EEN GAVE BAAN

We hebben bij Ursem een uniek concept ontwikkeld waarmee wij toekomstbestendig en duurzaam kunnen bouwen. Wat hebben wij jou daarnaast nog meer te bieden?

 • Uitdagende en afwisselende functie
 • Salaris € 2.500 – € 3.500 bruto per 4 weken (o.a. afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vaste vakantiedagen en 20,9 ADV dagen!!
 • 8,25% vakantietoeslag
 • Vaste overdekte werklocatie en vaste werktijden
 • Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Positieve en open werksfeer
 • Enthousiaste en deskundige collega’s

 

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst. Jij ook?

EERST ZIEN, DAN GELOVEN? 

Werk jij op dit moment als uitvoerder of leidinggevende in de bouw en lijkt het je wat om als Teamleider Productie deel uit te maken van ons team? Stuur ons een berichtje of bel even op, dan maken we een afspraak en geven we jou een kijkje achter de schermen. Jouw cv en motivatie komen daarna als je nog steeds enthousiast bent. Eerst zien, dan geloven.

T: +31 (0)6 13 50 07 75
E: saskia.kraakman@ursem.nl