Projectcoördinator

Het aansturen en uitvoeren van de werkzaamheden op de bouwplaats bij uitvoering van één of meer modulaire of badkamerprojecten, zodat deze, getoetst aan gestelde budgetten, kwaliteitseisen en tijdslimieten met optimaal resultaat worden gerealiseerd. Lijkt jou dit wel wat? Wij hebben een gave vacature voor een PROJECTCOÖRDINATOR OP LOCATIE. Werk met ons mee aan een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het bouwvraagstuk van de klant. Snel en soepel gerealiseerd, met aandacht voor mens en milieu.

Jouw werkzaamheden

Jij motiveert medewerkers op de bouwplaats zodat zij efficiënt worden ingezet en optimaal presteren in werkzaamheden. Waar nodig steek jij ook zelf de handen uit de mouwen. Geen enkel probleem, want met jouw bouwkundige achtergrond weet jij voor iedere uitdaging een oplossing. Dit stem jij uiteraard keurig af met de opdrachtgever en je vergeet het niet te communiceren naar je collega’s. Jij weet tenslotte precies wat gevolgen van beslissingen zijn op andere onderdelen van het proces en de organisatie.

Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de bouwplaats vlekkeloos verlopen. Dat doe je onder andere door de benodigde inzet van medewerkers, onderaannemers en (logistieke) hulpmiddelen en producten tijdig te plannen en in te kopen, met inachtneming van eisen op het gebied van tijd, kwaliteit, VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en budget. Ook het transport van de modules en/of badkamers en het verzorgen van alle hiervoor benodigde transportdocumenten vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Jij signaleert tijdig kansen en bedreigingen voor alle betrokken partijen tijdens de uitvoeringsfase en is voor jou een vanzelfsprekendheid om klachten op het gerealiseerde product zorgvuldig af te handelen.

Kortom: Een uitdagende baan waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig en met trots te werken met onze innovatieve producten en bouwsystemen.

Een uniek concept

en een gave baan

In eigen fabriek vervaardigen wij modulaire, kant-en-klare bouwproducten, waar de opdrachtgever en eindgebruiker écht mee geholpen zijn. Want modulair bouwen betekent een kortere bouwtijd, een verhoogde efficiency en een constante kwaliteit. Door hoogstaande systemen te leveren en onszelf steeds te verbeteren en vernieuwen, realiseren wij onderscheidende projecten waar wij echt trots op zijn. Van badkamers met luxe wandbekleding, tot klimaatneutrale appartementen en hotels met meer dan twintig verdiepingen. Met als grootste winst voor de klant: het resultaat in één keer goed! Een goede samenwerking – met klant en collega – is daarbij de sleutel tot succes.

 

Wat mag je bij Ursem verwachten?

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en 8,25% vakantietoeslag
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Positieve en open werksfeer
  • Groeien als mens en professional
  • Waardering voor jouw talenten
  • Enthousiaste en deskundige collega’s
  • Innovatieve producten en bouwsystemen waar je trots op kunt zijn

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst. Jij ook?

Lijkt het je wat om als Projectcoördinator deel uit te maken van ons team? Je bent van harte welkom om ons bedrijf met eigen ogen te zien.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar saskia.kraakman@ursem.nl en we laten snel wat van ons horen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Saskia via telefoonnummer 06-13500775.