Logistiek medewerker buitenterrein

Ben je een gemotiveerde aanpakker? Voer je graag fysiek technisch werk uit, maar wel op een vaste werklocatie en op vaste werktijden? Wij zoeken een Logistiek medewerker. Werk met ons mee aan een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het bouwvraagstuk van de klant. Snel en soepel gerealiseerd, met aandacht voor mens en milieu.

 

 

Een dag als Logistiek medewerker bij Ursem Modulaire Bouwsystemen

Jij start je dag met een kop koffie in de kantine bij onze productielocatie in Wognum. Daarna ben je klaar om de werkdag samen met je collega’s te starten. Met zijn allen zijn jullie verantwoordelijk voor het opleveren van volledig ingerichte modules.

Op ons buitenterrein in Wognum ben jij verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens met ingekomen goederen, het verzorgen van de interne goederenstroom en het (ver)plaatsen van gereed product op het opslagterrein en op de opleggers van vrachtwagens ter voorbereiding op het transport naar locatie. Daar kan jij je dag goed mee vullen!

Aan het einde van de dag ruim je samen met je collega’s de productieomgeving op en zorg je ervoor dat je de volgende dag weer goed van start kunt. Je bent lekker in de weer geweest en de dag vloog om. Je kunt met een voldaan gevoel weer op naar huis!

UIT WELKE MODULES IS JOUW PROFIEL OPGEBOUWD?

Een uniek concept en een gave baan
In eigen fabriek vervaardigen wij modulaire, kant-en-klare bouwproducten, waar de opdrachtgever en eindgebruiker écht mee geholpen zijn. Want modulair bouwen betekent een kortere bouwtijd, een verhoogde efficiency en een constante kwaliteit. Door hoogstaande systemen te leveren en onszelf steeds te verbeteren en vernieuwen, realiseren wij onderscheidende projecten waar wij echt trots op zijn. Van badkamers met luxe wandbekleding, tot klimaatneutrale appartementen en hotels met meer dan twintig verdiepingen. Met als grootste winst voor de klant: het resultaat in één keer goed! Een goede samenwerking – met klant en collega – is daarbij de sleutel tot succes.

EEN UNIEK CONCEPT

EN EEN GAVE BAAN

Wat mag je bij Ursem verwachten?

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en 8,25% vakantietoeslag
  • Positieve en open werksfeer
  • Groeien als mens en professional
  • Waardering voor jouw talenten
  • Enthousiaste en deskundige collega’s
  • Innovatieve producten en bouwsystemen waar je trots op kunt zijn

WIJ ZIJN UNIEK IN DE MARKT EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST. JIJ OOK?

Lijkt het je wat om als Teamleider productie deel uit te maken van ons team? Je bent van harte welkom om onze productieomgeving met eigen ogen te zien.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar saskia.kraakman@ursem.nl en we laten snel wat van ons horen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Saskia via telefoonnummer 06-13500775.