HOOFD PRODUCTIE

Verschillende projecten, wel altijd dezelfde locatie. Een volledige bouw begeleiden, maar dan binnen. Lijkt jou dit wel wat? Wij hebben een gave vacature voor HOOFD PRODUCTIE. Bouw ook met ons mee aan de meest geavanceerde modulaire gebouwen van Europa.

Een dag als Hoofd productie

bij Ursem Modulaire Bouwsystemen

Rond 6.45 uur zit jij met een kop koffie tussen de timmerlieden, logistiek medewerkers, kozijnstellers, tegelzetters, teamleiders, medewerkers van de technische dienst, stukadoors, installateurs, glaszetters en behangers in de bedrijfskantine. Jullie bespreken nog even de voetbaluitslagen voor jullie aan de slag gaan om volledig ingerichte appartementen, hotelkamers en badkamers te maken.

Jij werkt zelf niet mee in de productie, want jouw dagen vullen zich met hele diverse andere werkzaamheden. Het ene moment adviseer jij de calculator inzake planning en kosten van de productie ten behoeve van een prijsaanbieding en het andere moment overleg je met de technische dienst over de aanschaf van een nieuwe zaagmachine. Tussendoor heb je werkoverleg met de directeur, spar je met de personeelsadviseur aangaande vacatures, praat je de KAM-coördinator bij over uitgevoerde werkplekinspecties en uiteraard ben je zichtbaar op de werkvloer van de productie, zodat je precies weet hoe het daar reilt en zeilt.

Het is voor jou een tweede natuur om de teamleiders, logistiek medewerkers, medewerkers technische dienst en de servicemedewerker op een coachende manier leiding te geven, zodat zij met hun teams optimaal kunnen presteren. Je bent communicatief sterk en ondanks dat iedereen met zijn eigen werkzaamheden en deel van het proces bezig is, weet jij er een hecht team van te smeden. Jij zit bovenop de resultaten van de projecten, dus je grijpt direct in als de eisen ten aanzien van budget, kwaliteit of tijdslimiet in het geding komen.

Voldaan vanwege het werk dat verzet is en energiek vanwege alles wat voor de volgende werkdag op stapel ligt, vertrek jij rond 16:00 uur met een goed gevoel richting huis.

EEN UNIEK CONCEPT

EN EEN GAVE BAAN

We hebben bij Ursem een uniek concept ontwikkeld waarmee wij toekomstbestendig en duurzaam kunnen bouwen. Wat hebben wij jou daarnaast nog meer te bieden?

  • Uitdagende en afwisselende functie
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • 8,25% vakantietoeslag
  • Vaste overdekte werklocatie en vaste werktijden
  • Positieve en open werksfeer
  • Enthousiaste en deskundige collega’s
  • Innovatieve producten en bouwsystemen waar je trots op kunt zijn!

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst. Jij ook?

Met een afgeronde bouwkundige opleiding op hbo-niveau en een coachende stijl van leidinggeven ben je van harte welkom om onze productieomgeving met eigen ogen te zien.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar saskia.kraakman@ursem.nl en we laten snel wat van ons horen.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan Saskia via telefoonnummer 06-13500775.