Assemblagemedewerker

Ben je een gemotiveerde aanpakker? Voer je graag fysiek technisch werk uit, maar werk je wel graag warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden? Wij zoeken een accurate en ervaren timmerman/assemblagemedewerker. Werk met ons mee aan een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het bouwvraagstuk van de klant. Snel en soepel gerealiseerd, met aandacht voor mens en milieu.

EEN DAG ALS ASSEMBLAGEMEDEWERKER

BIJ URSEM MODULAIRE BOUWSYSTEMEN

Rond 6.45 uur kom je aan bij onze productielocatie in Wognum. Je neemt een kop koffie en je bent klaar om de werkdag samen met je collega’s te starten. Met zijn allen zijn jullie verantwoordelijk voor het opleveren van volledig ingerichte modules.

In de assemblage maak je onderdeel uit van een team van ongeveer 25 vaklieden, welke er gezamenlijk voor zorgt dat er dagelijks compleet ingerichte modules de fabriek verlaten. Dit start met de binnenkomst van een prefab betonvloer en eindigt met een lapje over de spiegel. Gedurende dit gehele proces voer jij allerlei activiteiten uit, zoals het stellen van de wandelementen, het plaatsen van kozijnen en keukens en het aanbrengen van vloerplinten.

Aan het einde van de dag ruimen jullie de productieomgeving op en zorg je ervoor dat je de volgende dag weer lekker van start kan. Je sluit de dag gezamenlijk af en om 16.00 uur zit jouw werkdag erop en ga jij met een lekker gevoel weer naar huis!

EEN UNIEK CONCEPT

EN EEN GAVE BAAN

In eigen fabriek vervaardigen wij modulaire, kant-en-klare bouwproducten, waar de opdrachtgever en eindgebruiker écht mee geholpen zijn. Want modulair bouwen betekent een kortere bouwtijd, een verhoogde efficiency en een constante kwaliteit. Door hoogstaande systemen te leveren en onszelf steeds te verbeteren en vernieuwen, realiseren wij onderscheidende projecten waar wij echt trots op zijn. Van badkamers met luxe wandbekleding, tot klimaatneutrale appartementen en hotels met meer dan twintig verdiepingen. Met als grootste winst voor de klant: het resultaat in één keer goed! Een goede samenwerking – met klant en collega – is daarbij de sleutel tot succes.

Wat mag je bij Ursem verwachten?

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en 8,25% vakantietoeslag
  • Positieve en open werksfeer
  • Groeien als mens en professional
  • Waardering voor jouw talenten
  • Enthousiaste en deskundige collega’s
  • Innovatieve producten en bouwsystemen waar je trots op kunt zijn

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst. Jij ook?

Lijkt het je wat om als Assemblagemedewerker deel uit te maken van ons team? Je bent van harte welkom om ons bedrijf met eigen ogen te zien.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar saskia.kraakman@ursem.nl en we laten snel wat van ons horen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Saskia via telefoonnummer 06-13500775.