Assemblagemedewerker

Ben je een gemotiveerde aanpakker? Voer je graag fysiek technisch werk uit, maar werk je wel graag warm en droog, op een vaste werklocatie en op vaste werktijden?

Wij zoeken een accurate en ervaren assemblagemedewerker die aan de slag wil met onze toekomstbestendige vorm van bouwen.

EEN DAG ALS ASSEMBLAGEMEDEWERKER

BIJ URSEM MODULAIRE BOUWSYSTEMEN

Rond 6.45 uur kom je aan bij onze productielocatie in Wognum. Je neemt een kop koffie en je bent klaar om de werkdag samen met je collega’s te starten. Met zijn allen zijn jullie verantwoordelijk voor het opleveren van volledig ingerichte modules.

In de assemblage maak je onderdeel uit van een team van ongeveer 25 vaklieden, welke er gezamenlijk voor zorgt dat er dagelijks compleet ingerichte modules de fabriek verlaten. Dit start met de binnenkomst van een prefab betonvloer en eindigt met een lapje over de spiegel. Gedurende dit gehele proces voer jij allerlei activiteiten uit, zoals het stellen van de wandelementen, het plaatsen van kozijnen en keukens en het aanbrengen van vloerplinten.

Aan het einde van de dag ruimen jullie de productieomgeving op en zorg je ervoor dat je de volgende dag weer lekker van start kan. Je sluit de dag gezamenlijk af en om 16.00 uur zit jouw werkdag erop en ga jij met een lekker gevoel weer naar huis!

EEN UNIEK CONCEPT

EN EEN GAVE BAAN

We hebben bij Ursem een uniek concept ontwikkeld waarmee wij toekomstbestendig en duurzaam kunnen bouwen. Van woningen tot hotels, van lofts tot badkamers. We produceren modulair en al onze projecten zijn uniek en maatwerk.

Het Ursem team bestaat uit een basis van vaste collega’s, aangevuld met vaklieden die op flexibele basis aanwezig zijn, of werken voor onze partners en onderaannemers. Ondanks dat iedereen met zijn eigen werkzaamheden en deel van het proces bezig is, werk je in een hecht team en met je collega’s draag jij bij aan onze duurzame manier van bouwen.

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst. Jij ook?

Wil je wel eens met eigen ogen zien hoe onze productieomgeving er uit ziet? Kom gerust een keer kijken.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Mail je sollicitatiebrief met C.V. ter attentie van Saskia Kraakman naar onderstaand adres. Heb je vragen? Stel ze gerust.

T: +31 (0)6 13 50 07 75
E: saskia.kraakman@ursem.nl