HOOFD BEDRIJFSBUREAU

Ben jij op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie waarbij jij er voor zorgt dat de teken-, werkvoorbereidings- en inkoopactiviteiten van het bedrijfsbureau op rolletjes verlopen? En dat in een mooi, gezond en groeiend bedrijf? Wij zijn op zoek naar een Hoofd bedrijfsbureau voor 32 tot 40 uur per week. Werk ook met ons mee aan een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het bouwvraagstuk van de klant. Snel en soepel gerealiseerd, met aandacht voor mens en milieu.

Een dag als Hoofd bedrijfsbureau

bij Ursem Modulaire Bouwsystemen

Nadat je een jarige collega hebt gefeliciteerd, pak je een kop koffie en begin je met het team met de dagstart. Jullie praten elkaar bij over veiligheid, kwaliteit, planning en personeel, zodat iedereen met de juiste informatie efficiënt aan het werk kan. Gelukkig heb je de projectplanning voor een aanstaand project gister nog kunnen afronden, waardoor je deze informatie met het team kunt delen. De werkvoorbereider heeft nog een terechte kritische kanttekening, dus dit pas jij direct aan in de planning en communiceer je met de belanghebbenden.

Je wordt nog aangesproken door een collega van de productie aangaande materiaal wat een dag te laat is geleverd. Goed dat jullie elkaar scherp houden!

Hierna heb je een afspraak met je collega om de risicoanalyse van een volgend project door te nemen. Daar zitten nog wel wat haken en ogen aan! Gelukkig weet je waar je aan begint en ben je samen met het team in staat om dit project zodanig voor te bereiden, dat het foutloos in productie kan worden genomen. Uiteraard bewaak je gedurende deze voorbereiding de kosten conform de werkbegroting.

Je hebt een opbouwend ontwikkelgesprek met een tekenaar en daarna geniet je van een welverdiende lunch met je collega’s in de kantine.

Na de lunch evalueer je de bedrijfsbureauactiviteiten met betrekking tot een reeds afgerond project, zodat je doelgerichte verbetermaatregelen kunt opstellen. Je bent een stimulerende kracht bij het principe van continue verbetering en de directeur staat hierin pal achter jou. Je bespreekt een effectieve inkoopstrategie met de inkoper, je pleegt nog even een belletje met een collega van de installatietechniek en ten slotte loop je een ronde over de werkvloer. Altijd goed om te zien wat daar gaande is en van collega’s te horen waar zij tegenaan lopen. Je voelt je trots als je ziet welk mooie product er in de fabriek klaar staat om getransporteerd te worden naar de bouwplaats. Je zou haast vergeten hoe bijzonder het eigenlijk is wat we met elkaar maken.

Na een drukke werkdag vertrek jij met een goed gevoel richting huis. Je had nog meer willen doen, maar morgen weer een dag!

Een uniek concept

en een gave baan

In eigen fabriek vervaardigen wij modulaire, kant-en-klare bouwproducten, waar de opdrachtgever en eindgebruiker écht mee geholpen zijn. Want modulair bouwen betekent een kortere bouwtijd, een verhoogde efficiency en een constante kwaliteit. Door hoogstaande systemen te leveren en onszelf steeds te verbeteren en vernieuwen, realiseren wij onderscheidende projecten waar wij echt trots op zijn. Van badkamers met luxe wandbekleding, tot klimaat neutrale appartementen en hotels met meer dan twintig verdiepingen. Met als grootste winst voor de klant: het resultaat in één keer goed! Een goede samenwerking – met klant en collega – is daarbij de sleutel tot succes.

Wat mag je bij Ursem verwachten?
• Marktconforme arbeidsvoorwaarden en 8,25% vakantietoeslag
• Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
• Positieve en open werksfeer
• Groeien als mens en professional
• Waardering voor jouw talenten
• Enthousiaste en deskundige collega’s
• Innovatieve producten en bouwsystemen waar je trots op kunt zijn

Wij zijn uniek in de markt en klaar voor de toekomst. Jij ook?

Met jouw motiverende stijl van leidinggeven en jouw planmatige aanpak, ben je van harte welkom om ons bedrijf met eigen ogen te zien.

Neem het initiatief en mail je sollicitatiebrief met C.V. naar saskia.kraakman@ursem.nl. We laten snel wat van ons horen.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan Saskia via telefoonnummer 06-13500775.